söndag, februari 01, 2009

Two of a kind

Min bestis är med barn!!! Det är en av de mest underbara saker som hänt, att vi ska få bebisar samtidigt! Och hon flyttar hem igen, äntligen, jag höll ju på att gå under utan underbara henne här hemma.

Mamma ska också flytta hem igen, hon har fått en liten lya i stan. Det kan bara inte bli bättre och jag har segrat över hemska Göteborg som tog mina nära kära. Ha, suck on that!



6 kommentarer:

Maria sa...

yes, det kommer bli så fint!

Anonym sa...

Hej Jenni! O Grattis till det lilla miraklet! Och till att du vann över göetborg;D Måste vara häftigt o få typ samtidigt som maria också! Kram Kram! Jenny

Jen sa...

Hej Jenny! Tack :) Ja, det är sjukt coolt att vi ska ha smått samtidigt! Kul att höra från dig och hoppas allt är bra i nya lyan! Kramas!

Anonym sa...

Hoppas jag får samtidigt som steff eller nån när jag får, vore skoj! :D Går allt bra? o hur känns det? Vuxen poäng till max menar jag;D Jo det går fint i nya lyan:) Dock har den berömda inflyttningsfesten inte blivit av än! Men nu blir den av, kanske inte kan kalla det inflyttningsfest men nått sånt:), den 21 februari:) Ska bli skoj, o ni är hjärtligt välkomna också så klart! Ta med dig mia o kom en sväng om ni känner för det!:) KRam!

Jen sa...

Jenny!
Jag och Mia kommer på ferran! En liten visit iaf! Ska bli kul:) Kram!

Anonym sa...

Shit va kul! Härligt då ses vi då! :D Ska bli kul o se er! Puss!