torsdag, februari 26, 2009

Down and out

Jag är så dålig på att ta kort på magen och dela med mig av magbilderna. Den växer så fort att jag inte hinner med. Dessutom orkar jag inte, jag är alltid för trött. Vissa dagar är jag så trött att jag inte ens orkar med mig själv. Idag är en sån dag.


*Drar täcket över huvudet*

2 kommentarer:

Maria.T sa...

Hej gumman! vilken snygg blogg du har, jag blir verkligen inspirerad, den är så stilren och änglavit :) och hur tusan har du fått in den där bilden längst upp under Jen? Fast du kanske har en annan mall än vad jag har. Hoppas du blir lite piggare efter dessa ord ialla fall.. du får se det så att det är trots allt väldigt tuffa omständigheter man lever under när man är på smällen :D Oliver och Bella är fortfarande magsjuka så jag skall vara hemma med dem ännu en dag, grr man missar så mycket när man är hemma. kram banan - Mary

Jen sa...

Oh tanx babe :D Din konst må jag säga är breathtaking!

Vi har inte riktigt samma mall men det går nog att få till något liknande i din blogg...

Gör så här: Gå in på anpassa, sen layout och så kan man klicka på redigera rubrik och där kan du lägga till en bild bakom rubriken. :)

Det är skönt att jag har er erfarna morsor att ta råd från och som förstår varför man ibland gnäller... Hoppas ungarna dina snart blir friska <3 Kram!