fredag, augusti 06, 2010

Lillasyster är kommen


Vi har blivit tvåbarnsföräldrar. I tisdags, den 3 augusti startade förlossningen spontant genom att vattnet gick i bilen på väg in till förlossningen där vi hade en tid för igångsättning. Några få smärtsamma och intensiva timmar senare såg vår dotter, Winstons lillasyster
ELVIRA
dagens ljus. Att höra henne skrika, alldeles levande och varm tinade upp våra frusna hjärtan. En fantastisk känsla som jag nu haft turen att två gånger i livet fått uppleva. Känslan av ren, äkta kärlek.

Vi har varit två nätter på BB och NÄL har skött sig exemplariskt. Personalen har varit underbara från första sekund, alla har varit inlästa på vilka vi är och vad vi varit med om. Vi fick ett eget rum och full förståelse, empati, sympati och all upptänklig hjälp när amningsproblem uppenbarade sig. De tog gärna hand om Elvira så att vi skulle få sova när oron var som värst och de torkade våra tårar när vi grät över vår pojke som inte fick leva. Innan vi skrevs ut hade tre läkare sett över vår flicka och ultraljudet på hjärnan gav henne en slutgiltig OK-stämpel.

Nu är vi hemma och vi är trötta men glada. Och ledsna för aldrig har Winston fattats oss så mycket som nu. Vi ville komma hem till mer än ett kort på honom och ett ljus att tända för att hedra vår lille som nu blivit storebror. Vi ville få ha dem båda och på riktigt få uppleva våra två underbara barn.

Min bestis som, utöver sin fullkomliga förträfflighet är mästerfotograf har varit här och myst med lilltjejen massor och knäppt några kort. Dem lånar jag från hennes blogg.





13 kommentarer:

Moa sa...

Finaste tösen! Stort grattis! Lustigt att vattnet gick på vägen till förlossningen! Njut av en massa bebisgos nu!

Anonym sa...

Åh, Stoooort grattis till er.. Är sååå glad för eran skull..

Hon är sååå vacker...

Kram / I

Unknown sa...

Ett jättestort GRATTIS och en stor kram till er båda!!

Maria sa...

kärlek! <3

Minimalla sa...

Grattis!!!! Så underbart fina ni är. Är så lycklig för er skull. Samtidigt rinner tårarna här för jag känner också er smärta. Saknaden efter de som vi mist är så oerhört stor.
Många kramar till dig och familjen!!

Anonym sa...

åh <3

junker sa...

Ett jätte grattis till er. Hon är sååå fin. Grattis ännu en gång.

Fröken Gullmetz sa...

Grattis! Hon ser helt ljuvligt bedårande underbar ut!

Madde sa...

Hon ser underbar ut! Grattis till er allihop, och hurra för lillasyster!

Lou sa...

Åh så underbart! Stort grattis! <3

Veronica sa...

Vad härligt att allt gick bra! Stort grattis till er fina flicka! Kram från en annan änglamamma

Anonym sa...

Vilken vacker liten tjej! Stort grattis!

Sara sa...

grattis... så underbart vacker hon är